Onze aanpak

Of je nu kiest voor een langdurig adviestraject of een aantal korte innovatiesessies: STORMPUNT zorgt niet alleen voor een concreet plan van aanpak, maar ook voor de uitvoering ervan. Oftewel: we zijn er niet alleen om te inspireren, maar ook om te implementeren.

 

Zowel online als offline

Ook in tijden van massaal thuiswerken, kan het werk gewoon doorgaan. STORMPUNT faciliteert online sessies en laat je zien hoe jij je offline aanpak online kunt maken. Ook organiseren we online trainingen, waarin we je leren hoe je zelf een online sessie kunt begeleiden, gebruik makend van de creatieve tool Miro.

 

Persoonlijk en op maat

Voor geen enkel innovatievraagstuk bestaat een pasklare oplossing. Soms kun je na een training van een dag al verder, een ander probleem vraagt om een intensiever traject. Wat je vraag ook is, we maken altijd eerst (digitaal) kennis. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen de meest passende aanpak.

 

Afdelingsoverstijgend

Ook geloven we dat innovatie zich niet beperkt tot één afdeling, maar dat juist iedereen creatiever kan worden op het werk. Daarom bedenken én realiseren we vernieuwende oplossingen altijd samen met alle betrokken medewerkers. Via simpele werkvormen leren we hen om buiten de gebaande paden te denken.

 

Concreet resultaat

Hebben we elkaar gesproken en wervelt het tussen ons? Maak je dan klaar voor een veranderstorm! De focus van deze storm ligt altijd op duidelijk resultaat. Aan het eind van het traject kun je de verandering bijna voelen: er is draagvlak voor de nieuwe werkwijze en alle betrokkenen hebben hernieuwde energie.

 

Benieuwd hoe we dat bereiken?

 

Bekijk onze innovatietrajecten,

onze trainingen of de InnovatieScan

 

Ben jij klaar voor een veranderstorm?

 

 

Behoefte aan meer inspiratie?

 

Regelmatig bloggen we over interessante innovatie-onderwerpen. Van ideekillers tot het vermijden van post-it moeheid. Hoe je in een complexe omgeving die wordt gekenmerkt door onzekerheid, tóch snel veranderingen kunt realiseren.

Asynchroon werken: waarom alles tegelijk doen niet meer van deze tijd is

Associëren kun je leren: slimme brainstormtechnieken

Héél veel icebreakers

Spelregels Creatief Denken