Onze aanpak

 

Creatief problemen oplossen, dát is waar we organisaties mee helpen. Door medewerkers te prikkelen buiten de gebaande paden te denken en zo vernieuwende ideeën te bedenken. Dat doen we via verandertrajecten, korte innovatiesessies en trainingen. En we gaan pas weg, als die oplossingen daadwerkelijk zijn gerealiseerd. PUNT! 

 

Offline, online én hybride

Of je nu fysiek, online of hybride samenkomt: we weten hoe je dat het beste doet. We faciliteren sessies en bijeenkomsten en organiseren trainingen waarin we je leren hoe je zelf als facilitator aan de slag gaat. Daarbij maken we gebruik van digitaal whiteboard Miro, waarop we alle ideeën en inzichten verzamelen. Dat doen we op een creatieve manier: met veel energie, inspiratie én resultaat!

 

Persoonlijk en op maat

Voor geen enkel innovatievraagstuk bestaat een pasklare oplossing. Soms kun je na een training van een dag al verder, een ander probleem vraagt om een intensiever traject. Wat je vraag ook is, we maken altijd eerst (digitaal) kennis. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen de meest passende aanpak.

 

Afdelingsoverstijgend

Ook geloven we dat innovatie zich niet beperkt tot één afdeling, maar dat juist iedereen creatiever kan worden op het werk. Daarom bedenken én realiseren we vernieuwende oplossingen altijd samen met alle betrokken medewerkers. Via simpele werkvormen leren we hen om buiten de gebaande paden te denken.

 

Concreet resultaat

Hebben we elkaar gesproken en wervelt het tussen ons? Maak je dan klaar voor een veranderstorm! De focus van deze storm ligt altijd op duidelijk resultaat. Aan het eind van het traject kun je de verandering bijna voelen: er is draagvlak voor de nieuwe werkwijze en alle betrokkenen hebben hernieuwde energie.

 

Benieuwd hoe we dat bereiken?

 

Bekijk onze innovatie- en verandertrajecten,

onze trainingen of onze Innovatie Games

 

Ben jij klaar voor een veranderstorm?

 

 

Behoefte aan meer inspiratie?

 

Regelmatig bloggen we over interessante innovatie-onderwerpen. Van ideekillers tot het vermijden van post-it moeheid. Hoe je in een complexe omgeving die wordt gekenmerkt door onzekerheid, tóch snel veranderingen kunt realiseren.

Weg met saaie nota’s, zo kan het ook!

Waarom ideeën ‘jatten’ slim is (en hoe je het goed doet)

Met deze 10 online energizers maak je van elke sessie een feestje

Zo bouw je een sessie op