Zoek je een inspirerende trainingsruimte of vergaderlocatie in Utrecht?

Op onze StormCentrale hebben we alles in huis om van jouw sessie of vergadering een succes te maken. Onze centraal gelegen vergaderlocatie in Utrecht van 120 m2 biedt alle ruimte om met groepen tot 15 personen actief aan de slag te gaan. Of je nu een training geeft, gaat brainstormen of met je team een vergadering organiseert: alles kan in de grote ruimte inclusief bar, open keuken en een aparte break-out room! En zoek je een facilitator die dit proces kan begeleiden? Dat is wat we dagelijks doen, dus ook daarmee kunnen we je zeker helpen.

 

Onze StormCentrale kenmerkt zich door de industriële uitstraling, veel licht en een volledig flexibele inrichting. In de ruimte vind je alle faciliteiten die nodig zijn voor een goede sessie. Een groot verplaatsbaar 75″ scherm, flip-overs, post-its, stoelen en tafels die je in elke gewenste opstelling kan neerzetten, super snelle wifi en natuurlijk onbeperkt lekkere koffie, thee, frisdrank en (bruis)water.

 

Voorzieningen

 • Een grote creatieve workshop-, trainings- of vergaderlocatie van 105 m2 en break-out room van 15 m2,. geschikt voor maximaal 15 personen
 • Een open keuken met bar, om lekker aan te hangen of werken
 • Onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdrank en koekjes
 • Flexibele zaalopstelling: met zowel ruimte om plenair als in subgroepen te werken
 • Een groot 75″ touchscreen, inclusief camera (dus ook geschikt voor hybride sessies)
 • Supersnel internet
 • Flip-overs en papier
 • Gebruik van creatieve tools: post-its, associatiekaarten, stiften, etc…
 • Ontvangst door STORMPUNT
 • Gebruik van de printer
 • Gebruik van één parkeerplaats op het terrein
 • Gebruik van LEGO en PLAYMOBIL Pro sets (tegen vergoeding)
 • Gebruik van onze 360 graden camera (tegen vergoeding)

 

Bereikbaarheid

De StormCentrale vind je in Utrecht op de Goeman Borgesiuslaan 77 aan de rand van het centrum. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de locatie goed bereikbaar. Vanaf Utrecht CS fiets je in een paar minuten naar de StormCentrale, of maak er een fijne wandeling van waarin je in 20 minuten door het mooie centrum van Utrecht naar ons toeloopt!

 

Kom je met de auto? Zowel vanaf de A2 als A27 is onze locatie makkelijk te bereiken. Parkeren doe je in de ParkBee garage naast onze locatie, of gratis op zo’n 10 minuutjes lopen. Een routebeschrijving met alle opties vind je via deze link

 

 

De StormCentrale geeft een storm aan positieve energie waarmee je je gelijk heel welkom en op je plek voelt. Alles is tot in de puntjes verzorgt, wat de effectiviteit van de sessie alleen nog maar vergroot. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van deze ruimte(s).

Jolande Voorma – CareCodex

Vaste prijzen

We werken met vaste tarieven voor de verhuur van onze StormCentrale. Alles zit in het tarief, van de kopjes koffie tot het gebruik van alle materialen. Wel zo duidelijk! En wil je naast de koffie, thee, frisdrank en koekjes die we beschikbaar stellen nog iets extra’s, zoals een uitgebreide lunch van Vegitalian (10 – 15 euro p.p.) of wat Utrechts lekkers? Laat het ons weten, ook dat regelen we graag voor je. Goed om te weten is dat onze prijzen exclusief BTW zijn.

Halve dag - 550 euro

Gebruik van de StormCentrale voor vier uur. Onbeperkt gebruik van koffie, thee, fris en alle materialen.

Hele dag - 800 euro

Gebruik van de StormCentrale voor acht uur. Onbeperkt gebruik van koffie, thee, fris en alle materialen.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen, via onze contactpagina of via onderstaand formulier. Heb je speciale wensen? Geef die dan aan, we denken graag met je mee.

 

  Naam*

  E-mailadres*

  Organisatie*

  Telefoonnummer*

  Voor welke datum ben je op zoek?*

  Hele dag of dagdeel?*
  Hele dagHalve dag


  Aanvullende info of opmerkingen kun je hier kwijt

  * Verplichte velden