Tien energizers voor je online sessie

Online energizers gebruiken we bij STORMPUNT niet vaak. Zonde eigenlijk, want online energizers kunnen letterlijk zorgen voor hernieuwde energie in een groep. Dus organiseerden we een ZomerStorm experiment geheel in het teken van online energizers. We testten er tien, die we delen in deze blog.     

15 online brainstorm tips voor grote groepen

Kun je online net zo effectief brainstormen als face-to-face? Is het überhaupt mogelijk om via videomeetings creatief samen te werken in grote groepen? Wij testten het uit! Lees onze 15 online brainstorm tips die van je sessie met een grote groep zeker een succes maken.

12 onmisbare tips voor een succesvolle online brainstorm

Vierkante ogen, weinig interactie en ontbrekend overzicht: online samenwerken is lastiger dan gedacht. Iedereen mist het onderlinge contact met collega’s en tegen een scherm praten blijkt volkomen anders dan face-to-face. In deze blog onze nieuwste tips voor een succesvolle brainstorm.    

Innovatiebureau STORMPUNT stapt in eigen valkuil

Het Utrechtse innovatiebureau STORMPUNT is afgelopen maanden keihard in haar eigen valkuil gestapt. Dit deelde de oprichter van het bureau, Esther van der Storm, mee na de lancering van de nieuwe website.

Uit je comfortzone, maar… hoe dan?!

Regelmatig heb ik het in de innovatietrajecten die ik begeleid over ‘uit je comfortzone’ stappen. Zelf ervoer ik laatst weer eens hoe lastig dat wel niet is. In dit blog kun je lezen hoe ik van de panic mode naar de learning zone ging. Met drie concrete tips om makkelijker die comfortzone te verlaten.

Van e-mailstress naar een oase van rust

Houd jij ook van een opgeruimde inbox? Lees dan vooral mijn blog, want ik ontdekte een super simpele methode om te zorgen dat je voortaan een stuk minder kwijt bent aan je mail, plus meer overzicht en rust creëert. Met slechts drie mappen!

‘Dat is ingewikkeld.’ ‘Nee, het is complex!’

Is het probleem ingewikkeld, of complex? Waarom dat verschil zo essentieel is voor je aanpak lees je in mijn nieuwste blog. Want gedegen analyses en een projectaanpak van A tot Z zijn simpelweg niet genoeg in de complexe omgeving waarin organisaties opereren.