Innovatie Games

Innovatie, creatief denken, probleemoplossend vermogen… het zijn belangrijke vaardigheden voor de toekomst. Maar wat betekent dit nu daadwerkelijk? En hoe werkt dit in de praktijk? Bij STORMPUNT geloven we dat ervaren de beste manier is om te leren. En dat spelen misschien wel de beste manier is om leren en ervaren te combineren! 

 

Daarom ontwikkelden we serious games die teams spelenderwijs laten ervaren wat belangrijk is bij innovatie of het oplossen van problemen, hoe het inzetten van eenvoudige creatieve technieken daarbij kan helpen en hoe bestaande werkafspraken en ongeschreven regels daarbij nog wel eens in de weg kunnen zitten.

 

Beide spellen hebben een net iets andere focus, waardoor je als team kunt kiezen welke insteek het beste past bij jullie uitdaging. In de online game ga je wat meer met creatieve technieken aan de slag, in de offline game focussen we meer op de impact van geschreven en ongeschreven regels. Ben je op zoek naar een maatwerk spel voor jouw organisatie? Ook daar helpen we graag bij! Neem dan even contact met ons op.

 

Bekijk ook onze trainingen en workshops

of innovatie- en verandertrajecten

 

Weten waarmee jij het beste kunt starten?