Over ons

Wervelend en creatief, met een duidelijke focus op resultaat: dat is STORMPUNT. Iedere uitdaging pakken we nét een beetje anders aan. We geloven dat er pas ruimte komt voor échte verandering als je uit de vaste kaders durft te stappen.

 

Het team van STORMPUNT, dat zijn wij:

Esther van der Storm

“Jij?” zei een directeur van UWV ooit tegen me, “jij bent een echte initiator. Iemand die nieuwe concepten bedenkt en realiseert. En als zo’n idee is uitgevoerd, dan moet je weg. Weer iets nieuws doen. De tent runnen, da’s niks voor jou.” Hij had gelijk.

 

Vernieuwing is ‘mijn ding’. Van ideeën bedenken, experimenteren, fouten maken en weer doorgaan, naar een concreet resultaat: dat proces maakt me blij. En als ik jouw organisatie kan leren hoe je dat doet, continu blijven innoveren, dan ben ik helemáál gelukkig. Als oprichter van STORMPUNT zet ik mijn vernieuwingskracht dagelijks in bij organisaties die daar concreet mee aan de slag willen.

Anne-Marie Backx

 

Een collega zei ooit tegen me: “Jij kunt van niets iets maken”. Met mijn achtergrond als arbeids- en organisatiesocioloog is dat inderdaad wat ik het liefste doe. Als facilitator en adviseur help ik organisaties om veranderingen betekenisvol in gang te zetten en te realiseren. Dat doe ik bij STORMPUNT door groepen te begeleiden in een innovatieproces. Altijd met een flinke portie energie én creativiteit!

Maartje Le Goff 

Al van kinds af aan zie ik in alles de mogelijkheid tot verbetering. Of het nu gaat om het interieur van mijn huis, of de manier waarop we samenwerken in organisaties… geef me een uitdagend vraagstuk, en ik help het ontrafelen. Organisaties helpen door samen uitdagingen terug te brengen naar de kern: daar word ik blij van.

 

Mijn huis staat vol met materialen om creatief aan de slag te gaan. Deze materialen en methodes zet ik ook graag in op de werkvloer. Mijn aanpak is altijd creatief en visueel. De combinatie van analytisch denken en speelsheid kan ik naar hartenlust inzetten bij STORMPUNT.

Sjoerd Gras

 

Noem me COO of een regelneef: ik zorg ervoor dat alles binnen STORMPUNT achter de schermen goed geregeld is. Van techniek tot strategie en organisatie-ontwikkeling, alles om ervoor te zorgen dat de rest van het team zich volledig kan focussen op het versterken van de innovatieve kracht van organisaties.

 

 

 

 

Gezocht: trainer/ facilitator!

 

STORMPUNT groeit! En daarom zijn we op zoek naar een Innovatie Booster die samen met ons STORMPUNT verder wil uitbouwen. Ben jij die facilitator/ trainer die met frisse energie ons team komt versterken? Lees dan snel verder!

 

 

Kennismaken?

 

STORMPUNT werkt graag samen met: