Over ons

Wervelend en creatief, met een duidelijke focus op resultaat: dat is STORMPUNT. Iedere uitdaging pakken we nét een beetje anders aan. We geloven dat er pas ruimte komt voor echte verandering als je uit de vaste kaders durft te stappen.

 

Het team van STORMPUNT, dat zijn wij:

Esther van der Storm

 

“Jij?” zei een directeur van UWV ooit tegen me, “jij bent een echte initiator. Iemand die nieuwe concepten bedenkt en realiseert. En als zo’n idee is uitgevoerd, dan moet je weg. Weer iets nieuws doen. De tent runnen, da’s niks voor jou.” Hij had gelijk.

 

Vernieuwing is ‘mijn ding’. Van ideeën bedenken, experimenteren, fouten maken en weer doorgaan, naar een concreet resultaat: dat proces maakt me blij. En als ik jouw organisatie kan leren hoe je dat doet, continu blijven innoveren, dan ben ik helemáál gelukkig. Als oprichter van STORMPUNT zet ik mijn vernieuwingskracht dagelijks in bij organisaties die daar concreet mee aan de slag willen.

 

Marjolein Hutting

 

‘Hoe verzin jij dit?’, of ‘Hoe kom je op dit idee?’. Dit werd mij vaak gevraagd en een antwoord had ik toen nog niet. Maar na een studie Creative Problem Solving en ervaring met improvisatietheater weet ik wél hoe ik op een goed idee kan komen. En beter nog: ik kan het overdragen! Als facilitator en trainer vind ik het de kunst om samen grenzen te verleggen en met wat vallen en opstaan anderen te laten ervaren hoe ze creatiever kunnen denken. Daarbij komen mijn achtergrond als docent en event manager goed van pas!

 

 

Sanne Jeukens

 

Handleidingen en gebruiksaanwijzingen? Die zijn niet perse aan mij besteed. Laat mij maar lekker zelf aan de slag gaan! Niet in alle situaties even handig, maar ik geloof wel dat je hier het meest van leert. Dit zie je ook terug in mijn manier van werken. Nieuwe invalshoeken, creatieve werkvormen en spelenderwijs leren met hier en daar een theoretische inslag, daar word ik blij van.

 

Lisa Unlandt

 

Enthousiast, creatief en behulpzaam, zo omschrijven vrienden mij. Toevallig ook kenmerken die goed uitkomen bij mijn werk als trainer en facilitator: fantastisch om de probleemoplossende creativiteit van deelnemers aan te boren – al helemaal als ze nog niet wisten dat ze het in huis hebben. Naast trainen zet ik m’n achtergrond in communicatie graag in om creatieve content voor STORMPUNT te maken.

 

 

Sjoerd Gras

 

Noem me COO of een regelneef: ik zorg ervoor dat alles bij STORMPUNT achter de schermen goed geregeld is. Van techniek tot strategie en organisatie-ontwikkeling, alles zodat de rest van het STORMPUNT team zich volledig kan focussen op het versterken van de innovatieve kracht van organisaties. Deze vaardigheden zet ik ook graag in bij opdrachtgevers: wanneer ik als adviseur of facilitator me inzet om ideeën en inzichten om te zetten in concrete acties.

 

 

Daan Selier

 

Al van jongs af aan houd ik mij bezig met technologie en design. Ik weet nog goed dat mijn vader voor het eerst apps op zijn iPhone kon installeren via de iMac. Ik was er zo van onder de indruk, dat sindsdien mijn interesse in technologie, en vooral het ontwerpen daarvoor, alleen maar verder is gegroeid.

 

Als Interactie Designer zet ik mijn passie in door aan de slag te gaan met de website en informatievoorziening van STORMPUNT. En zoals collega’s kunnen zien aan de gesorteerde stapel post-its op tafel: ik houd ervan als alles in mijn werk lekker overzichtelijk en geordend is. Die combinatie tussen overzicht en creativiteit, maakt mijn werk enorm uitdagend!

 

Martine Hartkamp

 

Door een nieuw perspectief nieuwe mogelijkheden ontdekken, dat is wat mij drijft! Als facilitator help ik bij STORMPUNT dan ook graag groepen om nieuwe invalshoeken voor hun vraagstuk te zoeken. Een flinke dosis enthousiasme, creativiteit en een beetje lef helpen om los te komen van oude denkpatronen. Ik houd ervan om nieuwe dingen te leren en vind het erg leuk als trainer mijn kennis en ervaringen door te geven aan anderen. Veel energie en tempo wissel ik dan ook af met reflectie en ‘onder de waterlijn’ duiken om verder te komen. Beide zijn krachtig bij verandering!

 

Anne-Marie Backx

 

Een collega zei ooit tegen me: “Jij kunt van niets iets maken”. Met mijn achtergrond als arbeids- en organisatiesocioloog is dat inderdaad wat ik het liefste doe. Als facilitator en adviseur help ik organisaties om veranderingen betekenisvol in gang te zetten en te realiseren. Dat doe ik bij STORMPUNT door groepen te begeleiden in een innovatieproces. Altijd met een flinke portie energie én creativiteit!

 

 

Maartje Le Goff 

 

Al van kinds af aan zie ik in alles de mogelijkheid tot verbetering. Of het nu gaat om het interieur van mijn huis, of de manier waarop we samenwerken in organisaties… geef me een uitdagend vraagstuk, en ik help het ontrafelen. Organisaties helpen door samen uitdagingen terug te brengen naar de kern: daar word ik blij van. Mijn huis staat vol met materialen om creatief aan de slag te gaan. Deze materialen en methodes zet ik ook graag in op de werkvloer. Mijn aanpak is altijd creatief en visueel. De combinatie van analytisch denken en speelsheid kan ik naar hartenlust inzetten bij STORMPUNT.

 

 

Kennismaken?

 

 

STORMPUNT Facilitators Pool

Voor onze innovatietrajecten en online sessies met grote groepen werken we samen met onze STORMPUNT Facilitators Pool. Deze Pool bestaat uit ervaren facilitators, die getraind zijn in het op een creatieve manier begeleiden van online sessies.

 

De  STORMPUNT Facilitators Pool:

Babs Asselbergs

Danja von Salisch

Sonja Werners

Linda Abrams

Debbie van Steenpaal

Giulietta Marani

Roumayne Schepers

Miranda Sentjes

Marco Breedveld

Margo van Bork

Michelle Parlevliet

Gaby de Raad-Lotgering

Lisa Peters

STORMPUNT werkt graag samen met: