Over ons

Wervelend en creatief, met een duidelijke focus op resultaat: dat is STORMPUNT. Iedere uitdaging pakken we nét een beetje anders aan. We geloven dat er pas ruimte komt voor echte verandering als je uit de vaste kaders durft te stappen.

 

Het team van STORMPUNT, dat zijn wij:

Esther van der Storm

 

“Jij?” zei een directeur van UWV ooit tegen me, “jij bent een echte initiator. Iemand die nieuwe concepten bedenkt en realiseert. En als zo’n idee is uitgevoerd, dan moet je weg. Weer iets nieuws doen. De tent runnen, da’s niks voor jou.” Hij had gelijk.

 

Vernieuwing is ‘mijn ding’. Van ideeën bedenken, experimenteren, fouten maken en weer doorgaan, naar een concreet resultaat: dat proces maakt me blij. En als ik jouw organisatie kan leren hoe je dat doet, continu blijven innoveren, dan ben ik helemáál gelukkig. Als oprichter van STORMPUNT zet ik mijn vernieuwingskracht dagelijks in bij organisaties die daar concreet mee aan de slag willen.

 

Marjolein Hutting

 

‘Hoe verzin jij dit?’, of ‘Hoe kom je op dit idee?’. Dit werd mij vaak gevraagd en een antwoord had ik toen nog niet. Maar na een studie Creative Problem Solving en ervaring met improvisatietheater weet ik wél hoe ik op een goed idee kan komen. En beter nog: ik kan het overdragen! Als facilitator en trainer vind ik het de kunst om samen grenzen te verleggen en met wat vallen en opstaan anderen te laten ervaren hoe ze creatiever kunnen denken. Daarbij komen mijn achtergrond als docent en event manager goed van pas!

 

 

Sanne Jeukens

 

Handleidingen en gebruiksaanwijzingen? Die zijn niet perse aan mij besteed. Laat mij maar lekker zelf aan de slag gaan! Niet in alle situaties even handig, maar ik geloof wel dat je hier het meest van leert. Dit zie je ook terug in mijn manier van werken. Nieuwe invalshoeken, creatieve werkvormen en spelenderwijs leren met hier en daar een theoretische inslag, daar word ik blij van.

 

Tom Swart

 

Leergierig, energiek en doortastend, dat is wat mij kenmerkt. Ik haal mijn energie uit het aangaan van verbindingen met mensen, waarbij ik met humor en een scherpe blik mensen en teams verder help. Dat is dan ook wat ik bij STORMPUNT dagelijks kan toepassen in het geven van trainingen en faciliteren van sessies. In mijn ogen is er niets leuker dan voor een groep staan en met die groep naar een doel toewerken. Door te doen én te ervaren!

 

Marinke van de Wetering

 

Bij STORMPUNT ben ik als trainer en facilitator de hele dag bezig met wat ik het liefste doe: in verbinding zijn met mensen en met behulp van creativiteit tot oplossingen komen voor hun vraagstukken. Mijn ervaring in politiek-bestuurlijke omgevingen en op het gebied van beleid en strategie komen hierbij goed van pas. Ik benader nieuwe situaties graag met een nieuwsgierige en onbevooroordeelde blik. Mensen op een speelse manier prikkelen om uit het vaste stramien te komen, daar word ik elke keer weer blij van!

 

Lisa Unlandt

 

Enthousiast, creatief en behulpzaam, zo omschrijven vrienden mij. Toevallig ook kenmerken die goed uitkomen bij mijn werk als trainer en facilitator: fantastisch om de probleemoplossende creativiteit van deelnemers aan te boren – al helemaal als ze nog niet wisten dat ze het in huis hebben. Naast trainen zet ik m’n achtergrond in communicatie graag in om creatieve content voor STORMPUNT te maken.

 

 

Sjoerd Gras

 

Noem me COO of een regelneef: ik zorg ervoor dat alles bij STORMPUNT achter de schermen goed geregeld is. Van techniek tot strategie en administratie: alles zodat de rest van het STORMPUNT team zich volledig kan focussen op het versterken van de innovatieve kracht van organisaties.

 

 

 

Kennismaken?

 

 

STORMPUNT Facilitators Pool

Voor onze innovatietrajecten en online sessies met grote groepen werken we samen met onze STORMPUNT Facilitators Pool. Deze Pool bestaat uit ervaren facilitators, die getraind zijn in het op een creatieve manier begeleiden van online sessies.

 

De  STORMPUNT Facilitators Pool:

Babs Asselbergs

Danja von Salisch

Sonja Werners

Linda Abrams

Debbie van Steenpaal

Giulietta Marani

Roumayne Schepers

Miranda Sentjes

Marco Breedveld

Margo van Bork

Michelle Parlevliet

Gaby de Raad-Lotgering

Lisa Peters

Anne-Marie Backx

STORMPUNT werkt graag samen met: