Innovatie en verandering

Als een probleem makkelijk op te lossen was, was het allang geen probleem meer. Innovatie- en verandertrajecten zijn daarom altijd maatwerk. En wat er nodig is, verschilt. Van een brainstormsessie van een halve dag, tot een project dat meerdere maanden in beslag neemt. Stap voor stap begeleiden we jullie door het proces en ondersteunen we bij het uitwerken van een denkrichting of ideeën. En we gaan pas weg, als een visie of oplossing er ook echt staat. Zodat jullie er zelf in de organisatie verder mee kunnen én willen gaan.

 

Wat we doen:

Creatief problemen oplossen

Uitdagende problemen los je niet op met ‘hoe je het altijd al doet’. Voor dit soort uitdagingen moet je op zoek naar vernieuwende ideeën of een nieuwe aanpak. Dat doen we samen met medewerkers uit jouw organisatie. Want die oplossingskracht zit er al. In onze sessies en trajecten creëren wij de juiste voorwaarden en energie om die creativiteit alle ruimte te geven. Zodat we samen met jullie tot échte oplossingen komen.

 

 

Een vernieuwende visie en strategie

Een nieuwe visie of strategie wordt vaak met trots door een kleine groep mensen ontworpen en bestaat daarna vooral op papier. Zonde, dat kan ook anders! Door het toekomstbeeld van jullie organisatie samen met medewerkers op te stellen, creëer je een visie die er wél toe doet. In onze aanpak kiezen we er bewust voor om medewerkers vanuit jouw organisatie actief te betrekken. Zo creëren we draagvlak voor de nieuwe koers. 

 

 

 

 

Bekijk ook onze trainingen en workshops

of onze Innovatie Games

 

Weten waarmee jij het best kunt beginnen?