Training Effectief samenwerken met Miro

Online en hybride samenwerken is here to stay. En de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos. Vanuit STORMPUNT begeleidden we meer dan 500 online sessies, waarbij groepen samenwerken op digitaal whiteboard Miro. In de training Effectief Samenwerken met Miro leren we je hoe je deze tool gebruikt. In je eigen werk én met collega’s. 

 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die zoekt naar andere manieren van online en hybride samenwerken en daar een digitaal whiteboard voor wil inzetten. We werken met groepen van maximaal acht deelnemers, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en genoeg tijd om al je vragen te stellen.

 

WAT LEER JE?

Na de training kun je in digitaal whiteboard Miro werken en hier zelf mee aan de slag gaan. Je leert:

 

 • Het gebruik van de belangrijkste functionaliteiten van digitaal whiteboard Miro
 • Verschillende werkvormen die je kunt gebruiken in Miro tijdens vergaderingen of bijeenkomsten met collega’s
 • Tips om samen te werken op een Miro bord; zowel qua techniek als hoe je anderen hierin meeneemt
 • Hoe je zelf een Miro bord stap voor stap opbouwt
 • Hoe je anderen toegang geeft tot jouw Miro omgeving
 • De belangrijkste technische issues die je kunt ervaren; en hoe je ze oplost

Leren door te doen

Hoe gebruik je templates, en waarom is het zo belangrijk om alles te ‘locken’? Door verschillende oefeningen en werkvormen leer je stap voor stap alle basics van Miro kennen. Je oefent tijdens de training direct met het ontwerpen van je eigen whiteboard. Zodat je na afloop van de training meteen verder kunt in Miro!

 

Tijdens de training krijg je van ons veel tips over hoe je collega’s en andere deelnemers op een Miro bord op weg kunt helpen. Deze hebben we gebundeld in een handige tipsheet. Ook krijg je na afloop van de training toegang tot onze Miro FAQ, met filmpjes en instructies over de belangrijkste Miro functies. Benieuwd waar je Miro allemaal voor kunt gebruiken? In deze blog lees je er meer over.

Deelnemers over deze training

 

“Het was een hartstikke leuke training, dankjewel! Veel energie, leuke werkvormen en super geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.”

Robert de Heer, HabiTask

 

“Ik ben enorm aan de slag gegaan met Miro, en ik ga binnenkort mijn eerste online sessie begeleiden. Nogmaals bedankt voor de hele leuke training, ik heb nu echt het gevoel dat ik goed beslagen ten ijs kom.”

Yvonne Buwalda, Yvonne Buwalda trainingen

HANDIG OM TE WETEN

 

 • LOCATIE EN TIJDEN

  Voor deze online training gebruiken we naast Miro videobeltool Zoom, MS Teams of Webex. De training duurt 3 uur. Uiteraard zorgen we voor een afwisselend programma en voldoende pauzes tussendoor.

 

 • Q&A sessie

  Een paar weken na de training organiseren we een 1-uur durende Q&A sessie. Je krijgt de opdracht om in Miro met collega’s aan de slag te gaan. Tijdens de Q&A is er alle ruimte om je vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

 

 • KOSTEN

  Deelname aan de training kost 225 euro (excl. BTW). Naast deelname aan de training en de Q&A krijg je een praktische tipsheet met alle informatie en de mogelijkheid om ons tussendoor en na afloop van de training al je vragen te stellen.

MEEDOEN?

Leuk! De training Effectief Samenwerken met Miro organiseren we bij voldoende animo op open inschrijving. Heb je interesse in de training? Vul dan onderstaand formulier in, dan prikken we snel een nieuwe datum.

 

LIEVER INCOMPANY?

Dat kan! Neem voor meer informatie contact met ons op, of vul het aanmeldformulier in. We vertellen je er graag alles over.

Aanmelden

  Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe data Ik ontvang graag meer informatie over een incompany training

  Naam*

  E-mailadres*

  Organisatie*

  Telefoonnummer

  Factuuradres*

  Vragen of opmerkingen?

   

  Door je aanmelding aan de training, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

   

  Meer lezen?

   

  Alvast inspiratie opdoen? Lees dan onze blogs, waarin we onze ervaringen en tips delen om van je online creatieve sessie een daverend succes te maken!

  Draagvlak creëren? Da's helemaal niet moeilijk.

  7 manieren om successen te vieren

  Weg met saaie nota’s, zo kan het ook!

  Waarom ideeën ‘jatten’ slim is (en hoe je het goed doet)