StormLab: onze experimenteer sessies

Ben je ook toe aan iets anders na al die saaie Zoom vergaderingen? Iets leuks, creatiefs, iets waar je energie van krijgt? Geef je dan op voor ons StormLab! We experimenteren er bij STORMPUNT graag op los en dat doen we ook online volop.  We testen regelmatig onze creatieve ideeën daar zoeken we jouw hulp bij. Want aan goede ideeën geen gebrek, maar je weet pas of het werkt door het daadwerkelijk te doen. Tijdens onze korte StormLab sessies brengen we ons motto ‘niet lullen, maar poetsen’ dan ook graag in de praktijk. Niet alleen leuk om aan mee te doen, maar ook nog leerzaam en nuttig!

 

Wat gaan we doen?

Dat weten we nog niet! Als we een goed idee hebben, dan delen we het snel met onze StormLab test groep. Wel alvast een tipje van de sluier van eerdere StormLab sessies:

 • Creative Tinder: vind jouw ideale Creative Match online. Netwerken met een creatieve insteek
 • Brainwriting: samen creatieve oplossingen zoeken voor elkaars uitdagingen
 • Online Energizers: een uur lang energizers testen!
 • Online InnovatieScan: testen van onze InnovatieScan online, zowel hybride als live
 • Virtueel Innoveren: art based learning in een virtueel pop-up museum

 

Meedoen?

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we informeren je als we een nieuwe StormLab sessie hebben gepland. Voor elke sessie geef je je apart op en het aantal deelnemers dat mee kan doen is variabel. Deelname is uiteraard gratis, in ruil voor je eerlijke feedback. En heb je nog een briljant idee voor een StormLab sessie? Laat het ons dan vooral even weten.

 

  Ja, houd me op de hoogte van de StormLab sessies:

   

  Alvast inspiratie opdoen?

   

  Lees dan onze blogs waarin we je talloze tips en trics geven om van je online sessie een succes te maken. Van brainstorm met een klein team, tot een groot World Café: we deden er de afgelopen periode ervaring in op. En onze ervaringen delen we graag!

  Draagvlak creëren? Da's helemaal niet moeilijk.

  7 manieren om successen te vieren

  Weg met saaie nota’s, zo kan het ook!

  Waarom ideeën ‘jatten’ slim is (en hoe je het goed doet)