Sessie Design Canvas

 

Leuk dat je ons Sessie Design Canvas wil gebruiken. Dit canvas helpt je om je doelen concreet te maken en ondersteunt in het ontwerpen van een sessie waarin je die doelen daadwerkelijk bereikt. Via de knop hieronder download je ‘m direct, je hoeft dus geen gegevens achter te laten.

 

Nog een paar tips om het canvas te gebruiken:
  • Het Canvas is ontwikkeld om op A3 formaat te gebruiken. Het mooiste is om ‘m dubbelzijdig te printen, dan heb je voldoende ruimte om al je ideeën en inzichten te noteren.
  • Zoek je facilitator tips, of leuke werkvormen die je kunt inzetten in je sessie? Bekijk dan onze blogs, waarin we veel van onze kennis delen.
  • Op het Sessie Design Canvas vind je QR codes met extra informatie: een video-tutorial waarin we je uitleggen hoe je het Canvas kunt inzetten én een link naar format voor een stap-voor-stap draaiboek.
  • Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

 

 

Smaakt het Canvas naar meer?

In onze training Faciliteren met Impact leer je alles over het ontwerpen en begeleiden van sessies. Van de opbouw tot groepsdynamiek en het gebruik van diverse werkvormen: alles komt voorbij. En omdat je faciliteren het beste leert door te doen, ga je vooral zélf aan de slag.