STORMKWARTIERTJE

 

Met alle veranderingen rondom thuiswerken, wel of niet naar kantoor of opeens hybride vergaderen ligt er een risico op de loer: dat we vergeten om het ook een beetje leuk te hebben met elkaar. Daarom organiseren we regelmatig onze StormKwartiertjes. Een kwartiertje waarin we online ‘binnenspelen’ en je zo nieuwe werkvormen en tools kunt ontdekken. Doe je mee?

STORMKWARTIERTJE #14

Toffe check-ins: 1 juni van 12.00 tot 12.15 uur

 

Zelfs al ken je een groep al 100 jaar, starten met een check-in is echt essentieel voor een goede sessie of meeting. Het is niet alleen leuk, maar helpt je ook met landen waardoor je met meer focus de inhoud in kunt. Daarom staat ons volgende StormKwartiertje in het teken van toffe kennismakingsoefeningen! In 15 minuten delen we onze favoriete check-ins, voor zowel grote als kleine groepen.

 

Meedoen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na de aanmelding ontvang je een e-mail met daarin informatie over hoe je mee kunt doen.

 

  Voornaam

  Achternaam

  Email adres

  Als eerste aanmelden voor het volgende StormKwartiertje? Meld je dan aan voor onze StormStarter.
  Stuur mij vanaf nu iedere maandagochtend inspiratie-tips om mijn werkweek mee te starten
   

  Lukt het niet om erbij te zijn? Sluit dan gerust aan bij een van onze volgende StormKwartiertjes. In onze wekelijkse StormStarter lees je wanneer je je hiervoor kunt aanmelden.