STORMPUNT zoekt een marketing/communicatiestagiair(e)!

17 november 2022

 

We zijn op zoek naar een marketing/communicatie-stagiair(e) die samen met ons wil bouwen aan STORMPUNT. Iemand die enthousiast wordt van delen wat we doen, in woord, beeld en film. Met natuurlijk een flinke portie creativiteit!

 

Inmiddels zetten we als STORMPUNT ons enthousiasme alweer ruim drie jaar in om het niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker te maken om creatief samen te werken en problemen op te lossen. Daardoor weten steeds meer organisaties en hun medewerkers ons te vinden voor hun uitdagende opdrachten.

 

We zijn op zoek naar een marketing/communicatie-stagiair(e) die ons team voor minimaal een half jaar komt versterken.

 

Wie zoeken we?

Een enthousiaste stagiair(e) op HBO niveau die kan toveren met taal en vorm geeft aan beeld. Om zo de projecten die we doen en trainingen die we geven op een frisse en creatieve manier met de wereld te delen. Iemand die graag samenwerkt, op mensen af durft te stappen en blij wordt van social media. Ervaring met opmaken in Canva en met het filmen en editen van video’s is een pré. We zoeken iemand die minstens 4 dagen per week beschikbaar is.

 

Wat ga je doen?

Als marketing/communicatie-stagiair(e) help je bij het maken en plaatsen van content in de breedste zin van het woord. De ene keer draai je een dag mee tijdens een training en maak je daar een toffe reel voor op Instagram van, de andere keer brainstorm je mee over onderwerpen voor onze wekelijkse StormStarter. Een volgende dag maak je foto’s tijdens een sessie die we op locatie faciliteren, om daar vervolgens een toffe LinkedIn post van te maken. Geen dag is hetzelfde! Uiteraard krijg je ook de ruimte om aan je stageverslag te werken en ga je gezellig mee met de teamuitjes die we regelmatig organiseren.

 

Wat krijg je ervoor terug?

STORMPUNT biedt je geen gouden kooi vol regels en patronen, maar een klein en dynamisch team binnen een snelgroeiende start-up. We zijn echte doeners en houden ervan om snel te schakelen. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontplooien en ervaring op te doen als marketing/communicatieprofessional te ontwikkelen. Je werkt bij ons op kantoor in Utrecht – of thuis als dat beter uitkomt. Daarnaast bieden we je 250 euro stagevergoeding per maand.

 

Lees je dit en denk je ‘Yes! Echt iets voor mij’? Stuur dan je creatieve stagesollicitatie naar contact@stormpunt.nl, waarin je ons duidelijk maakt waarom jij heel goed bij ons zou passen. Nog vragen? Neem dan contact op met Lisa via lisa@stormpunt.nl.

Benieuwd wie we zijn en wat we doen?

 

Lees dan meer over ons team, over onze aanpak en onze blogs ter inspiratie.

Of neem contact op voor meer informatie!