Camerakaarten

 

De STORMPUNT Camerakaarten zijn onze vrolijke toevoeging aan je online sessie of vergadering. In iedere set vind je tien kaarten, met herkenbare zinnen (‘je staat nog op mute!’ of ‘de deurbel gaat’). In de set zitten ook twee smiley-kaarten: deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om snel de mening van de groep te peilen. De setjes zijn individueel verpakt, mét daarbij de link naar een aparte tip-pagina met ideeen hoe je de camerakaarten kunt gebruiken. Leuk dus om cadeau te geven aan je collega’s en samen te gebruiken!

 

Ook hebben?

De camerakaarten verkopen we tegen kostprijs, plus 1 euro voor het goede doel. De opbrengsten van de camerakaarten gaan naar Right to Play: een stichting die zich inzet om spelen voor kinderen in alle landen mogelijk te maken. Je steunt met iedere aankoop dus ook direct kinderen die het hard nodig hebben!

De setjes kosten 5,50 euro per stuk (incl BTW). Van ieder setje gaat 1 euro naar Right to Play. Heb je een bijzondere vraag? Neem dan even contact met ons op. Wil je de kaartensets in het Engels bestellen, doe dat dan hier.

 

Bestelformulier

Yes, die camerakaarten wil ik ook wel! Stuur mij:

  4 sets kaarten voor € 22,00 + 4,10 verzendkosten6 sets kaarten voor € 33,00 + 4,10 verzendkosten8 sets kaarten voor € 44,00 + 4,10 verzendkosten10 sets kaarten voor € 55,00 + 4,10 verzendkosten15 sets kaarten voor € 82,50 + 4,10 verzendkosten20 sets kaarten voor € 110,00 + 6,75 verzendkosten25 sets kaarten voor € 137,50 + 6,75 verzendkosten

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Adres en nummer*

  Postcode en plaats*

  Email* (hierop ontvang je de factuur)

  Telefoonnummer* (voor het geval er iets mis gaat)

  * verplichte velden