Innovatietraject Online Samenwerken

Vierkante ogen, weinig interactie en ontbrekend overzicht: online vergaderen blijkt toch lastiger dan gedacht. Echt samen voelt dat thuiswerken immers niet. Jammer, want het kán wel! Met het Innovatietraject Online Samenwerken laten we jou en je team zien dat het ook anders kan.

 

Effectiever online samenwerken in drie sessies

In drie online sessies van elk twee uur onderzoeken we hoe jouw team beter kan samenwerken op afstand en realiseren we oplossingen waar iedereen energie van krijgt. We laten je zien waar de grootste kansen liggen voor online samenwerking binnen jouw team of organisatie. Dat doen we met praktische ideeën en creatieve, interactieve tools zoals whiteboardtool Miro. Daardoor leert je team op een andere manier om er ook online het beste uit te halen.

Wat gaan we doen:

 

 • Stap 1: Verkennen

  Eerst maken we scherp waar jullie mee aan de slag gaan. Waar lopen je teamleden momenteel tegenaan? We onderzoeken, bespreken en kijken welke kansen er liggen om als team beter en creatiever online samen te werken.

 

 • Stap 2: Ideeën bedenken

  In de tweede sessie gaan we verder met het bedenken van ideeën, in de creatieve modus dus! Met een selectie van de beste ideeën gaan we verder aan de slag.

 

 • Stap 3: Realiseren

  In de derde sessie is het tijd voor concrete actie. Geen ellenlange planvorming, maar direct beoordelen of iets ook daadwerkelijk werkt. Met onze op Scrum gebaseerde actie-aanpak zetten we alle ideeën snel om naar concrete resultaten.

Tussendoor krijgt je team opdrachten om actief te blijven. Deze opdrachten voert iedereen uit in Miro. Ook na afloop van het traject kan het team in Miro verder blijven werken. We sluiten het traject tenslotte af met een evaluatiesessie. Daarin kijken we wat er de komende tijd nog moet gebeuren en welke lessen het team trekt uit de aanpak van het innovatieprogramma.

 

Incompany programma

Het Innovatietraject Online Samenwerken organiseren we alleen op incompanybasis. Tijdens een uitgebreide online intake – waarbij we direct Miro inzetten –  onderzoeken we eerst wat jullie vraag is, zodat de aanpak precies aansluit bij jouw team of organisatie. STORMPUNT zorgt verder voor de volledige technische ondersteuning van het proces.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier voor het inplannen van een vrijblijvende digitale intake.

 

  Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe data

  Ik wil graag meer informatie over een incompany training


  *Verplichte velden

  BEKIJK OOK ONZE ONLINE TRAININGEN

  OF DE INNOVATIESCAN