Teams

 

Een creatieve manier om je jaarplan of een roadmap op te stellen? Als team terug- en vooruitkijken en aan de slag gaan met de belangrijkste verbeterpunten? Of juist samen bouwen aan een gezamenlijke visie voor het team? Het zijn een paar voorbeelden van teamvragen waar we bij STORMPUNT graag onze wervelkracht op loslaten.

 

Waar mensen samenwerken in teams is behoefte om samen te bouwen, ontwikkelen en reflecteren. En met onze creatieve aanpak zorgen we ervoor dat je dit als team op een effectieve manier kunt doen. Met luchtigheid creeeren we een veilige plek, waarin iedereen ook echt durft te zeggen wat hij of zij belangrijk vindt. Zodat je samen toewerkt naar gezamenlijke uitkomsten. We vatten samen, brengen focus aan en durven jullie ook de lastige vragen te stellen. Zodat je als team vervolgens weet waarmee je verder kunt gaan.

 

In onze aanpak gebruiken we een arsenaal aan creatieve werkvormen. Van Creative Problem Solving, Design Thinking, LEGO SERIOUS PLAY, PLAYMOBIL Pro, Deep Democracy, Versimpelen, creative confidence en agile scrum hebben we alles in huis jouw team hierin te begeleiden. En met ons netwerk van partners in bijvoorbeeld vormgeving en copywriting zorgen we ervoor dat alles wat we opleveren staat als een huis en lekker smoelt. Zodat jij ermee verder kunt binnen jouw organisatoe,

 

Hoe we dat doen?

De start is jouw vraag, uitdaging of wens. Daarover gaan we samen in gesprek. Dan kijken we vervolgens of het wervelt tussen ons. Is dat een goede match? Dan gaan we samen van start. En of dat nu voor een eenmalige sessie is of voor een traject van een aantal maanden; onze voorbereiding doen we altijd in overleg. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van communicatie tot begeleiding; we leveren resultaat. Altijd met energie en positiviteit, waarbij we kijken wat er wél kan.

 

 

Wij hebben enorm genoten van het hele traject. Onze nieuwe visie en kernwaarden schieten steeds diepere wortels binnen de organisatie. Ik kan het iedereen aanraden om een soortgelijk traject aan te gaan in samenwerking met STORMPUNT.

Willemijn Dorr, strategisch adviseur gemeente Diemen

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, waarin we graag meer horen over jullie vraag en uitdaging. Dat kan via het contactformulier of bel Esther via XXXX.