Camerakaarten Tips

 

De STORMPUNT Camerakaarten zijn onze vrolijke toevoeging aan je online sessie of vergadering. Op deze pagina vind je inspiratie om de kaarten te gebruiken! Heb je nog aanvullingen of vragen? Neem dan gerust contact met ons op, daar worden wij op onze beurt weer blij van!

 

1. Niet praten, maar showen!

De meest simpele variant: gebruik de kaarten om te voorkomen dat je in een sessie tien keer ‘je staat nog op stil!’ moet zeggen. Houd ze dus lekker bij de hand, zodat je makkelijk kunt aangeven dat de deurbel gaat, of iemand zijn verbinding hapert.

 

2. Korte opmerking

Soms is het fijn als je even kort kunt reageren op iemands verhaal. Tijdens videobellen is het nog wel eens lastig hier een geschikt moment voor te vinden. Gebruik de camerakaarten om niet te hoeven onderbreken, maar wel je reactie duidelijk te maken. 

 

3. Mood anyone?

De smileys vind je niet voor niets in de kaartenset, dit is een fijne check-in aan het begin of tijdens je sessie. Hoe gaat het met je? Toon het met een smiley! Of gebruik de kaarten om snel op te halen hoe mensen denken over een genoemd voorstel, of uitwerking van een idee.

 

4. Bingo time

Tijd voor een energizer! Hoe snel lukt het jullie om allemaal een andere kaart voor de camera te houden en zo een mooie bingo-kaart te creëren? Of maak er in je eentje een kleine challenge van: lukt het je om alle kaarten een keer tijdens een meeting te tonen? Wij beloven je in ieder geval even lekker wat beweging, en gelach (want wie heeft nou die joggingbroek aan….)