ZomerStorm Sessies

 

Ben je ook toe aan iets anders na al die saaie Zoom vergaderingen? Iets leuks, creatiefs, iets waar je energie van krijgt? Geef je dan op voor onze ZomerStorm sessies! We experimenteren er bij STORMPUNT graag op los en deze zomer doen we dat online volop. We gebruiken deze periode om onze creatieve ideeën te testen en daar zoeken we jouw hulp bij. Want aan goede ideeën geen gebrek, maar je weet pas of het werkt door het daadwerkelijk te doen. Tijdens onze korte ZomerStorm sessies brengen we ons motto ‘niet lullen, maar poetsen’ dan ook graag in de praktijk. Niet alleen leuk om aan mee te doen, maar ook nog leerzaam en nuttig voor ná de zomer.

 

Wat gaan we doen?

Alvast een tipje van de sluier van onze ZomerStorm sessies:

  • Creative Tinder: vind jouw ideale Creative Match online. Netwerken met een creatieve insteek!
  • Brainwriting: samen creatieve oplossingen zoeken voor elkaars uitdagingen
  • Online Energizers: een uur lang energizers testen!
  • Innovatie Games: spelelementen toevoegen in je online creatieve sessie
  • Support: we organiseren een online brainstormsessie (in Mural!) voor een goed doel

 

Meedoen?

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we informeren je zodra we de eerste ZomerStorm hebben gepland. Voor elke sessie geef je je apart op en het aantal deelnemers dat mee kan doen is variabel. Deelname is uiteraard gratis, in ruil voor je eerlijke feedback. En heb je nog een briljant idee voor een ZomerStorm sessie? Laat het ons dan vooral even weten.

 

Alvast inspiratie opdoen?

 

Lees dan onze blogs waarin we je talloze tips en trics geven om van je online sessie een succes te maken. Van brainstorm met een klein team, tot een groot World Café: we deden er de afgelopen periode ervaring in op. En onze ervaringen delen we graag!

Tien energizers voor je online sessie

15 online brainstorm tips voor grote groepen

12 onmisbare tips voor een succesvolle online brainstorm

Online brainstormen: dit zijn de do's en don'ts