Skills Challenge

Wil jij je creativiteit boosten? Doe dan in de week van 25 juli of 29 augustus mee met onze Skills Challenge! In vijf dagen gaan we – in ruil voor een beetje van je tijd en wat lef – je Creative Confidence een flinke boost geven.

 

Creative Confidence, wat is dat?

Stel, je loop in het bos en je bent verdwaald. Je pakt een kaart en bekijkt deze, maar begrijpt er niets van! In deze situatie heb je niet alleen skills nodig om de kaart te lezen, maar ook skills om te kunnen omgaan met deze onzekere situatie. Om op zo’n moment je probleem goed op te kunnen lossen heb je je volle hersencapaciteit nodig. Om bijvoorbeeld aandachtig te luisteren, connecties te maken, speels te zijn, de ander laten stralen, in het hier en nu te zijn, ‘ja, en’ te zeggen, glorieus te falen en patronen te doorbreken. Wanneer je een gezonde dosis Creative Confidence hebt, is de weg terugvinden in het bos/een spannende werksituatie/uit je comfortzone stappen/vul-zelf-maar-in veel makkelijker. En dus gaan we daar in deze challenge volop mee oefenen!

 

Hoe ziet de challenge eruit?

Op maandag starten we met de officiële opening van de challenge. We doen dit online, samen met alle andere leuke mensen die zich aanmelden voor deze challenge. De inlog info ontvang je van ons nadat je je hebt aangemeld.

 

Vervolgens krijg je iedere dag per mail een nieuwe opdracht toegestuurd. En ja, dat kan soms best een tikkie spannend zijn. No worries, you got this! Zorg dat je elke dag minimaal een half uur de tijd hebt om de opdrachten uit te voeren, op een manier die voor jou oké voelt.

 

Tijdens de opening word je gekoppeld aan een buddy. Deze persoon ga je de hele week volgen en helpen een vraagstuk op te lossen.  Natuurlijk doet je buddy dat voor jou!

 

Op vrijdag sluiten we de challenge samen online af. We kijken dan terug op welke ervaringen je hebt opgedaan, hoe je Creative Confidence is geboost en uiteraard is er tijd om gezellig na te praten.

Lijkt me leuk, ik doe mee!

 

  Startend op 29 augustus om 10.00 uur, afsluitende sessie op 2 september om 10.00 uur


  Voornaam

  Achternaam

  Email adres

   

  * verplichte velden