Workshop Online Creatief Samenwerken

 

Volledig online aan het werk met je team? En is iedereen inmiddels videobelmoe? Dat vraagt om een nieuwe aanpak. Hoe blijf je creatief? Hoe zorg je dat de positieve energie ook via een beeldscherm op iedereen overkomt?

 

Bij STORMPUNT plakken we óók online nog steeds post-its. Maar dan digitaal. In onze workshop Online Creatief Samenwerken maak je kennis met een andere manier van online samenwerken. Want dat kan ook op een interactieve manier, waarbij mensen vol energie de digitale zaal uitstuiteren!

 

Dat doen we zo

  • De workshop Online Creatief Samenwerken duurt 1,5 uur. Afhankelijk van de groepsgrootte en gebruikte videobeltool begeleiden we de workshop met één of meerdere STORMPUNT facilitators.
  • We gaan aan de slag met creative workspace Miro. Vooraf ontvangen alle deelnemers een link naar onze Miro Warming Up, zodat ze alvast kennismaken met de tool.
  • Tijdens de workshop doorlopen we een aantal creatieve werkvormen. Denk aan een digitale kennismakingsoefening, het bedenken van ideeën, het aanbrengen van focus door de beste ideeën te selecteren en evalueren online.
  • In Miro plakken we digitale post-its, om elkaar te zien gebruiken we een videobelprogramma zoals Zoom, MS Teams of Webex. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met meerdere videoprogramma’s en adviseren graag over welk programma het beste past.

 

MEER INFORMATIE?

Deze workshops organiseren we alleen op incompany basis. Neem voor meer informatie contact met ons op.

ALVAST MEER LEZEN?

 Van facilitator tips, tot online energizers, we delen onze kennis graag. Of ben je benieuwd naar onze tips om creatief denken te stimuleren binnen jouw organisatie? Bekijk dan snel onze blogpagina!

De magie van experimenteren: zo doe je dat!

Hybride energizers: voor energie én verbinding

Weg met de saaie vergaderopstelling!

17 facilitator tips voor je hybride sessie