Workshop PLAY with LEGO

 

Bouwen met LEGO is een fantastische manier om de creativiteit te prikkelen. Niet alleen thuis, maar ook op de werkvloer! In deze online workshop van 1,5 uur maak je kennis met LEGO SERIOUS PLAY. Door te bouwen ervaar je direct hoe LEGO helpt om nieuwe inzichten en ideeën op te doen. Doe je mee aan deze workshop, dan ontvang je vooraf een pakketje thuis met daarin een zakje LEGO dat we in de workshop gebruiken.

 

Samen met Right to Play

Onze PLAY with LEGO workshop ontwikkelden we voor en samen met Right to Play. Op veel plekken in de wereld hebben kinderen te maken met armoede, uitbuiting en geweld. Stichting Right to Play zorgt ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school. Allemaal door de inzet van spel! We werken dan ook graag samen met Right to Play om de kracht van spelen door te geven: aan jouw medewerkers én voor kinderen die het zo hard nodig hebben.

 

Wil je ook een PLAY met LEGO workshop voor jouw team? De kosten zijn 850 euro voor 1-8 deelnemers en 1.250 euro voor 9-16 deelnemers. Voor iedere workshop die we geven doneren we 100 euro aan Right to Play. Je steunt met de PLAY with LEGO workshop dus ook direct Right to Play.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze workshop en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons via het formulier hieronder!

 

    *Verplichte velden

    Zoek je meer verdieping in het gebruik van LEGO in een sessie of vergadering? Bekijk dan onze 1-daagse training Werken met LEGO en Playmobil. Daarin leren we je hoe je deze Serious Play sets in kunt zetten in je dagelijks werk.