Training Effectief Online Brainstormen

 

Je geplande sessie of workshop, die moet nu online. Maar hoe doe je dat? Hoe werkt een online creatieve tool zoals Miro? En wat betekent dat voor jou als facilitator, om vanachter je beeldscherm een groep te begeleiden? Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat iedereen actief meedoet?

 

In een 3-uur durende training leren we je effectief online te brainstormen. We werken in de training met groepen van maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht.

 

Dat doen we zo

 • Het gebruik van online whiteboard Miro, waarin we je stap voor stap laten zien hoe je een online creatieve sessie begeleidt. Door een aantal werkvormen te doen, oefenen we er direct mee in de praktijk. Je gaat dus zelf meteen aan de slag!
 • Hoe gebruik je templates, en waarom is het zo belangrijk om alles te ‘locken’? We showen je de basics van hoe je in Miro een sessie ontwerpt en wat daarbij de belangrijkste do’s en don’ts zijn. Zodat je na de training direct kunt starten met het designen van jouw eigen online whiteboard.
 • Natuurlijk krijg je ook facilitator tips voor het begeleiden van een online interactieve sessie. Deze ontvang je van ons in een tipsheet en is een handige checklist voor al je toekomstige online sessies. Ook krijg je toegang tot ons Miro FAQ bord, waarin filmpjes en instructies staan over de belangrijkste Miro functies.
 • Na de training ontwerp je zelf een eigen sessie in Miro. Hiervoor kun je een gratis account gebruiken. Twee weken na de training organiseren we een terugkom-Q&A van 1 uur, waarin je al je vragen kunt stellen en we ervaringen met elkaar delen.

 

Data en Investering

De training Effectief Online Brainstormen organiseren we op open inschrijving. Dat doen we de komende periode weer op de volgende momenten:

 

 • 19 november van 14.00 tot 17.00 uur. De terugkom-Q&A is op 3 december van 9.30 tot 10.30 uur (VOL)
 • 1 december, van 14.00 tot 17.00 uur. De terugkom-Q&A is op 15 december van 9.30 tot 10.30 uur (VOL)
 • 8 december, van 9.30 tot 12.30 uur. De terugkom-Q&A is op 5 januari van 9.30 tot 10.30 uur (VOL)
 • 11 januari, van 14.00 tot 17.00 uur. De terugkom-Q&A is op 1 februari van 14.00 tot 15.00 uur (VOL)
 • 28 januari, van 9.30 tot 12.30 uur. De terugkom-Q&A is op 11 februari van 9.30 tot 10.30 uur (VOL)
 • 11 februari, van 14.00 tot 17.00 uur. De terugkom-Q&A is op 25 februari van 14.00 tot 15.00 uur

 

Deelname aan de training kost 195 euro excl. BTW.  Hiervoor krijg je een 3-urige training, deelname aan de terugkom-Q&A, toegang tot onze speciale Miro FAQ en de mogelijkheid om ons tussendoor en na afloop van de training al je vragen te stellen.

De training organiseren we ook op incompany basis. Meer informatie over een training met je collega’s? Neem dan contact met ons op, of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

 

Aanmelden

  Ik meld me aan voor de Training Effectief Online Brainstormen:

  11 februari, van 14.00 tot 17.00 uur

  Ik wil graag meer informatie over een incompany training
  Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe data

  Door je aanmelding aan de training, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

   

  Meer lezen?

   

  Alvast inspiratie opdoen? Lees dan onze blogs, waarin we onze ervaringen en tips delen om van je online creatieve sessie een daverend succes te maken!

  Héél veel icebreakers

  Spelregels Creatief Denken

  Saaie sessie? Niet met deze 10 nieuwe online energizers!

  Online faciliteren: zo word je nóg beter