Training Effectief Online Brainstormen

 

Online en hybride samenwerken is here to stay. En de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos. Vanuit STORMPUNT begeleidden we meer dan 300 online sessies, waarbij groepen samenwerken op digitaal whiteboard Miro. In de training Effectief Online Brainstormen leren we je hoe je deze tool gebruikt met een groep. We werken in de training met groepen van maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht.

 

Dat doen we zo

 • Het gebruik van digitaal whiteboard Miro, waarin we je stap voor stap laten zien hoe je een creatieve sessie begeleidt. Door een aantal werkvormen te doen, oefenen we er direct mee in de praktijk. Je gaat dus zelf meteen aan de slag!
 • Hoe gebruik je templates, en waarom is het zo belangrijk om alles te ‘locken’? We showen je de basics van hoe je in Miro een sessie ontwerpt en wat daarbij de belangrijkste do’s en don’ts zijn. Zodat je na de training direct kunt starten met het designen van jouw eigen whiteboard.
 • Natuurlijk krijg je ook facilitator tips voor het begeleiden van een interactieve sessie. Deze ontvang je van ons in een tipsheet en is een handige checklist voor al je toekomstige sessies. Ook krijg je toegang tot ons Miro FAQ bord, waarin filmpjes en instructies staan over de belangrijkste Miro functies.
 • Na de training ontwerp je zelf een eigen sessie in Miro. Wij kijken mee en geven je feedback. Hiervoor kun je een gratis account of een bord in ons account gebruiken. Twee weken na de training organiseren we bovendien een terugkom-Q&A van 1 uur, waarin je al je vragen kunt stellen en we ervaringen met elkaar delen.

 

Data en Investering

De training Effectief Online Brainstormen organiseren we zowel incompany als op open inschrijving. Op dit moment staan er nog geen nieuwe data voor een open training gepland. Wil je een seintje ontvangen zodra dit wel het geval is? Vul dan het formulier hieronder in.

Deelname aan de training kost 225 euro excl. BTW.  Hiervoor krijg je een 3-urige training, feedback op de sessie die je zelf ontwerpt in Miro, deelname aan de terugkom-Q&A, toegang tot onze speciale Miro FAQ en de mogelijkheid om ons tussendoor en na afloop van de training al je vragen te stellen.

De training organiseren we ook op incompany basis. Meer informatie over een training met je collega’s? Neem dan contact met ons op, of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

Deelnemers over deze training

 

“Het was een hartstikke leuke training, dankjewel! Veel energie, leuke werkvormen en super geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.” – Robert de Heer, HabiTask

 

“Ik ben enorm aan de slag gegaan met Miro, en ik ga binnenkort mijn eerste online sessie begeleiden. Nogmaals bedankt voor de hele leuke training, ik heb nu echt het gevoel dat ik goed beslagen ten ijs kom.” – Yvonne Buwalda, Yvonne Buwalda trainingen

Aanmelden

  Ik meld me aan voor de Training Effectief Online Brainstormen:

  Ik wil graag meer informatie over een incompany training
  Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe data

  Door je aanmelding aan de training, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

   

  Meer lezen?

   

  Alvast inspiratie opdoen? Lees dan onze blogs, waarin we onze ervaringen en tips delen om van je online creatieve sessie een daverend succes te maken!

  De magie van experimenteren: zo doe je dat!

  Hybride energizers: voor energie én verbinding

  Weg met de saaie vergaderopstelling!

  17 facilitator tips voor je hybride sessie