Online Innovatietrainingen

Nu samenwerken is veranderd in online samenwerken, merken veel organisaties dat je hier ook andere vaardigheden voor nodig hebt. Het nieuwe ‘werken op afstand’ is voor iedereen nog zoeken. Daar gaat meer energie in zitten dan je zou willen. Om je hierbij snel en effectief te helpen, biedt STORMPUNT praktische trainingen aan. Daarin maak je niet alleen kennis met innovatief en creatief denken, maar ook met de digitale tools die je nodig hebt om hiermee aan de slag te gaan.

 

Een overzicht van onze online trainingen:

 

Training Effectief Online Brainstormen

Ineens werkt iedereen thuis. Vergaderen gebeurt via beeldbellen, want face-to-face sessies zijn de komende tijd niet meer mogelijk. In de training Effectief Online Brainstormen, leren we je hoe je ook online met een groep effectief kunt brainstormenLees hier meer over de training en hoe je meedoet.

 

Training Innovatief Online Projectmanagement

Hoe begeleid je projecten online? En wat betekent dat voor je aanpak? In de Training Innovatief Online Projectmanagement leer je slimme en creatieve online werkvormen, die je direct kunt inzetten binnen jouw project. Lees hier meer over de training en hoe je je kunt aanmelden.

 

Maatwerk trainingen

Staat jouw situatie of vraag er niet tussen? Maar word je wel enthousiast van onze aanpak? Neem dan even contact op om de mogelijkheden voor een maatwerk training te bespreken.

Bekijk ook ons Online Innovatietraject

of doe de InnovatieScan

 

Weten waarmee jij het beste kunt starten?