Miro Master E-learning

 

Miro is een online whiteboard om op te werken, alleen of samen met collega’s. Met een oneindig groot canvas is er alle ruimte om digitaal samen te werken in vergaderingen, een project of creatieve sessies. Hoe je Miro kunt gebruiken leer je in deze e-learning, waarin we je in 8 modules stap voor stap meenemen in de wondere wereld van Miro. En het mooie is dat je dit op je eigen tempo kunt ontdekken.

 

Voor wie?

Deze e-learning is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring met Miro heeft en er graag (meer) mee wil gaan werken. Je hoeft niet digitaal vaardig te zijn om de e-learning te kunnen volgen, we nemen je stapsgewijs mee in uitlegvideo’s en helpen je zo op weg. Werk je wel eens met Miro, maar wil je je vaardigheden oppoetsen? Ook daar is de e-learning heel geschikt voor!

 

Liever op een vast moment een Miro training volgen? Kijk dan eens bij onze training Effectief samenwerken met MiroEn als je graag wilt leren hoe je online goede sessies begeleidt, dan is onze Training Online Faciliteren geschikter.

Benieuwd hoe de e-learning eruit ziet?

 

 

Meteen zelf aan de slag?

Wat leer je?

Na het doorlopen van de e-learning kun je jezelf een ware Miro Master noemen. Je bent dan goed in staat om soepel te werken met een digitaal whiteboard. Concreet kun en weet je na afloop van de training het volgende:

 

 • Je kent de belangrijkste functionaliteiten voor het werken in Miro en hebt ermee geoefend
 • Je weet hoe je met anderen kunt samenwerken in een Miro bord
 • Je hebt je eigen Miro bord stapsgewijs opgebouwd
 • Je weet hoe je je eigen Miro bord kunt delen en gebruiken met anderen

 

“Wat fijn deze e-learning! Miro vond ik eerst er heel ingewikkeld uitzien. Nu snap ik eigenlijk niet zo goed waarom ik het moeilijk vond. Wat een mooie en handige tool is dit!”

Hilde, consultant bij Wereld Natuur Fonds

Leren door te doen

Alleen maar toekijken naar hoe wij uitleggen? Natuurlijk niet! Je leert veel sneller én het beklijft beter door te doen, dus hebben we onze e-learning vol Miro oefenopdrachten gestopt. In korte video’s leggen we je steeds nieuwe functies uit en lichten we toe waar je ze voor kunt inzetten. Vervolgens ga je op een eigen Miro bord aan de slag met de opdrachten die we voor je hebben klaargezet. Lekker actief dus! En dat bord krijg je van ons, je hoeft dus geen betaald Miro account te hebben om de e-learning te volgen.

Handig om te weten

 • De e-learning volg je online op onze digitale STORMPUNT Academy in Pluvo en kun je op je eigen tempo volgen.
 • De e-learning zit boordevol duidelijke instructievideo’s door ervaren STORMPUNT trainers, waarin we je stap voor stap laten zien hoe alles werkt. We hebben meer dan 500 sessies begeleid met Miro, dus we weten waar we het over hebben.
 • Het doorlopen van de modules duurt zo’n drie tot vier uur. In totaal heb je 60 dagen de tijd om de Miro Master E-learning af te ronden.
 • Na afloop houd je toegang tot onze uitgebreide Miro FAQ met daarin instructievideo’s en handige how-to’s.
 • Ook kun je meedoen aan de live Miro Q&A sessies die we iedere maand organiseren.

Meteen aan de slag!

Je kunt de Miro Master e-learning bestellen in onze webshop. Vrijwel direct na het bestellen krijg je toegang tot de e-learning in onze digitale STORMPUNT Academy. We maken dan ook meteen een persoonlijk Miro Master oefenbord voor je aan. Binnen een werkdag ontvang je de links daarvoor in je mailbox.

 

 

Incompany E-learning

Wil je graag samen met collega’s de e-learning volgen? Neem dan via het formulier hieronder contact met ons op voor de mogelijkheden om voor meerdere personen de e-learning te doen.

 

  Naam*

  E-mailadres*

  Organisatie*

  Telefoonnummer

  Factuuradres

  Aantal deelnemers aan de e-learning

  Vragen of opmerkingen?

  * verplichte velden