Creative Facilitator Programma

 

Wil je je faciliteerskills een flinke boost geven? Doe dan mee aan ons Creative Facilitator Programma! In deze uitgebreide training leer je alle ins en outs om als facilitator een creatief proces van A tot Z te begeleiden. Van het verkennen van een probleem tot brainstormen, of het snel en actiegericht realiseren van een oplossing: alles komt in deze training aan bod. Je oefent zelf met het toepassen van de technieken en we trainen zo zeven weken lang je faciliteerskills.

 

Het programma bestaat uit zes online trainingen van 2,5 uur en een offline trainingsdag op onze locatie in Utrecht. Twee maanden na afloop van de laatste module organiseren we een offline terugkomdag waarin je oefent met de groepsdynamiek en technieken in een fysieke setting. Tussen de trainingen door zijn er korte opdrachten om met de werkvormen te oefenen. Na het volgen van dit programma ben je in staat om als facilitator zowel online als offline groepen te begeleiden in hun creatieve sessies!

Dat doen we zo

Voor wie is het programma bedoeld? En wat leer je in de verschillende modules? In onze uitgebreide factsheet lees je alles over de inhoud van het Creative Facilitator Programma. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan even contact met ons op.

Data en investering 

Het Creative Facilitator Programma organiseren we op een vast moment in de week, waarbij we uiteraard rekening houden met de schoolvakanties. Na vier succesvolle edities in 2021 zit het programma voor dit jaar vol. Wil je op de hoogte gehouden van nieuwe data in 2022? Vul dan hieronder het contactformulier in.

 

Deelname aan het Creative Facilitator Programma kost 2.650 euro excl. BTW.  Inbegrepen is deelname aan de zes live online trainingssessies, de twee face-to-face trainingsdagen (inclusief lunch en borrel), de opdrachten tussendoor, het ruim 150 pagina’s tellende digitale boek Creatief Faciliteren, het gebruik van onze exclusieve STORMPUNT Miro Template database en alle ruimte voor het stellen van vragen, zowel tijdens als na afloop van het Programma.

 

Het Creative Facilitator Programma organiseren we ook op incompany basis, waarbij we de mogelijkheid bieden tot een Miro template database in de huisstijl van jullie organisatie. Meer informatie over een training met je collega’s? Neem dan contact met ons op, of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

Deelnemers over het programma

 

“Ik ben 38 en dit is de leukste opleiding die ik ooit gevolgd heb. Door de training ben ik beter in staat mijn kennis praktisch toe te passen. De training heeft mij veel inspiratie gegeven en mijn werkvormen-rugzak stevig aangevuld. Goede prijs-kwaliteit verhouding ook! Je leert veel en ontvangt een berg aan materialen om er ook echt goed mee aan de slag te kunnen. Dat ontbreekt vaak. Het stopt vaak bij kennisoverdracht. En dan is het doei en mag je zelf bedenken hoe je de kennis gaat toepassen. Bij deze training is de cirkel rond.” – Anabel van Nunen, Fontys

 

“Het hele programma werkt ernaartoe dat je op een creatieve manier goede online sessies kunt faciliteren, mét concrete resultaten, waarmee de deelnemers verder kunnen. Nou, dat is me nogal wat. En het is nog gelukt ook. Zo heb ik laatst een sessie met een team gefaciliteerd waarin we met elkaar een jaarplan hebben gemaakt. De deelnemers waren enorm enthousiast! Ik denk dat dit de leukste cursus was die ik ooit heb gevolgd, en ik ben super trots dat ik me nu een Creative Facilitator mag noemen.” – Wietske Westra, Studio Tekenkracht

Aanmelden

  Ik wil graag meer informatie over een incompany training
  Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe data


  *Verplichte velden

  Door je aanmelding aan het Creative Facilitator Programma, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

   

  Alvast meer lezen?

   

  We delen onze kennis en ervaringen graag in onze blogs. Lees hier alvast onze blogs met facilitator tips, of hoe we Miro inzetten in onze online creatieve sessies. Ook online is er zo ongelofelijk veel mogelijk!

  De magie van experimenteren: zo doe je dat!

  Hybride energizers: voor energie én verbinding

  Weg met de saaie vergaderopstelling!

  17 facilitator tips voor je hybride sessie