Creative Facilitator Programma

 

Wil je je (online) faciliteerskills een flinke boost geven? Doe dan mee aan ons Creative Facilitator Programma! In deze achtweekse training leer je alle ins en outs om als facilitator een creatief proces van A tot Z te begeleiden. Van het verkennen van een probleem tot brainstormen, of het snel en actiegericht realiseren van een oplossing: alles komt in deze online training aan bod. Je oefent zelf met het toepassen van de technieken en we trainen zo acht weken lang je faciliteerskills. Iedere week volg je een online training van 2,5 uur en tussendoor zijn er korte opdrachten om met de werkvormen te oefenen. Na het volgen van dit programma ben je in staat om als facilitator (online) groepen te begeleiden in hun creatieve sessies!

Dat doen we zo

Voor wie is het programma bedoeld? En wat leer je in de acht modules? In onze uitgebreide factsheet lees je alles over de inhoud van het Creative Facilitator Programma. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan even contact met ons op.

 

Data en investering 

Het Creative Facilitator Programma organiseren we op een vast moment in de week, waarbij we uiteraard rekening houden met de schoolvakanties. De trainingen worden live gegeven en niet opgenomen. We organiseren het Programma op de volgende momenten:

 

 • Dinsdagochtend – mei t/m juni 2021. De trainingen worden gegeven van 9.30 tot 12.00 uur. Reserveer de volgende data in je agenda: 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni, 29 juni en 6 juli. De laatste sessie op 6 juli starten we om 9.00 uur en eindigen om 12.30 uur. (VOL)
 • Donderdagochtend – september t/m november 2021. De trainingen worden gegeven van 9.30 tot 12.00 uur. Reserveer de volgende data in je agenda: 16 september, 23 september, 30 september, 7 oktober, 28 oktober, 4 november, 11 november en 18 november. De laatste sessie op 18 november starten we om 9.00 uur en eindigen om 12.30 uur.

 

Deelname aan het Creative Facilitator Programma kost 2.450 euro excl. BTW.  Inbegrepen is deelname aan de acht live online trainingssessies, de opdrachten tussendoor, de 150 pagina’s tellende Creative Facilitator Guide, het gebruik van onze exclusieve STORMPUNT Miro Template database en alle ruimte voor het stellen van vragen, zowel tijdens als na afloop van het Programma.

 

Het Creative Facilitator Programma organiseren we ook op incompany basis, waarbij we de mogelijkheid bieden tot een Miro template database in de huisstijl van jullie organisatie. Meer informatie over een training met je collega’s? Neem dan contact met ons op, of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

 

Aanmelden

  Ik meld me aan voor het Creative Facilitator Programma:

  Dinsdagochtend, mei t/m juni 2021 (VOL)
  Donderdagochtend, september t/m november 2021

  Ik wil graag meer informatie over een incompany training
  Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe data


  *Verplichte velden

  Door je aanmelding aan het Creative Facilitator Programma, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

   

  Alvast meer lezen?

   

  We delen onze kennis en ervaringen graag in onze blogs. Lees hier alvast onze blogs met facilitator tips, of hoe we Miro inzetten in onze online creatieve sessies. Ook online is er zo ongelofelijk veel mogelijk!

  17 facilitator tips voor je hybride sessie

  Hybride werken? Zo zorg je voor een kickstart!

  Meeting Owl of Kandao; welke 360 graden camera is het beste?

  Miro: de kracht van een digitaal whiteboard