Online STORM-sessies

Worstelt jouw team met het samenwerken op afstand? Heb je behoefte aan duidelijke afspraken, waar iedereen in het team ook écht blij van wordt? Of ben je zoekende naar hoe je onderling contact tussen collega’s op afstand kunt stimuleren?

 

Voor alle vragen die spelen in deze onverwachte crisis, begeleiden we online STORM-sessies. Of het nu gaat om een snelle brainstorm om ideeën te bedenken voor een prangend vraagstuk, een team-evaluatie, of het creëren van actieplan voor de komende periode: alles kan ook online. Je moet alleen weten hoe.

 

Miro en Zoom

In onze online STORM-sessies werken we met creative workspace Miro, in combinatie met het webcamprogramma Zoom. In Miro stellen we een digitaal programma op, waar we de deelnemers gedurende de sessie doorheen leiden. Zoom zorgt er niet alleen voor dat iedereen elkaar kan zien en horen, maar biedt ook de mogelijkheid om in subteams te werken. Bijkomend voordeel is dat tussen bijeenkomsten door ideeën en inzichten op het digitale whiteboard kunnen worden verrijkt of uitgewerkt. STORMPUNT zorgt voor de gehele technische ondersteuning van het proces. De mogelijkheden om online samen te werken zijn eindeloos!

 

Meer weten? Tijdens een (digitale) kop koffie vertellen we graag meer!

 

Of lees onze blogs met onze ervaringen met online innoveren.