Programma Let’s Go Digital!

Een maand lang staat digitale zorg centraal. Wat we gaan doen in iedere inspiratiesessie? Je leest het in het programma hieronder. En heb je vragen over het programma of over de maand? Neem dan contact op met de organisatie via contact@digitalezorgzhga.nl.

 

Kick off  Let’s Go Digital

10 januari, 14.00 – 15.00 uur via MS Teams

De maand van de digitale zorg, Let’s Go Digital, trappen we feestelijk af met een online Kick-Off! Je maakt kennis met het Team Digitale zorg en wat er kan met digitale zorg. Daarnaast gaan we in een interactieve workshop aan de slag met het thema anders denken, anders doen. Want ‘digitaal, tenzij’ is best een verandering.

Digitale inspiratiesessie ‘Zo ziet digitale zorg eruit’

16 januari, 15.00-15.30 uur via MS Teams

Je kent je routine en digitale zorg is opeens een tikkie anders. Dat kan best even wennen zijn. Misschien ervaar je zelfs een drempel of angst bij de gedachte alleen al. Gelukkig hóeft dat niet! In de eerste digitale inspiratiesessie laten we je zien hoe digitale zorg eruitziet en kun je terecht met al je vragen.

Digitale inspiratiesessie ‘Compaan, zorg op afstand dichtbij’   

24 januari, 13.30-14.00 uur via MS Teams

Tijdens deze sessie verzorgd door Compaan nemen we je mee in het Compaan Platform. We vertellen je graag welke mogelijkheden de Compaan-tablet heeft voor de cliënt gericht op beeldzorg, plezier, gemak en contact met familie via het Compaan Familie Portaal.

Digitale inspiratiesessie ‘De Medido’

2 februari 14.30-15.00  uur via MS Teams

De Medido is een automatische medicijndispenser. Dat is in veel gevallen handig, maar hoe werkt dit eigenlijk? En bij welke cliënten is een Medido een goed idee? Je ontdekt het in de derde inspiratiesessie. Uiteraard is ook daar ruimte voor al je vragen.

Digitale inspiratiesessie ‘Wanneer wel of geen digitale zorg?

7 februari 15.00-15.30 uur via MS Teams

‘Digitaal, tenzij’ wordt de nieuwe norm. Betekent dat, dat alle cliënten geschikt zijn voor digitale zorg? En dat iedereen eerst digitale zorg krijgt en dan pas fysiek? Natuurlijk niet! Tijdens deze sessie nemen we jullie mee in een hulpmiddel om te bepalen of iemand gebaat is bij digitale zorg en op welke manier!

Afsluitend event: (ont)zorgen in 2040

13 februari,  14.00-17.00 uur fysiek bij Restaurant Rembrandt in Amstelveen

Bij een inspiratiemaand hoort natuurlijk ook een feestelijke afsluiting! Daarbij is iedereen van harte welkom. Want zorg maken we samen werkend. Het precieze programma houden we nog even voor ons, maar we kunnen vast verklappen dat het interactief, inspirerend en heel gezellig wordt. Graag tot dan!

Aanmelden

Ja, ik doe mee aan Let’s Go Digital!

 

  Dinsdag 10 januari van 14.00 tot 15.00 uur: Kick-off Let's go digital! (online)Maandag 16 januari van 15.00 tot 15.30 uur: Zo ziet digitale zorg eruit (online)Dinsdag 24 januari van 13.30 tot 14.00 uur: Compaan - zorg op afstand dichtbij (online)Donderdag 2 februari van 14.30 tot 15.00 uur: Medido - automatische medicatie dispenser (online)Dinsdag 7 februari van 15.00 tot 15.30 uur: Wanneer wel of geen digitale zorg? (online)Maandag 13 februari van 14.00 tot 17.00 uur: Feestelijke afsluiting: (ont)zorgen in 2040 (fysiek)

  Voornaam*

  Achternaam*

  Je e-mailadres*

  Functie

  Je bericht (optioneel)

   

  Goed om te weten: deze gegevens verwerken we alleen om te zorgen dat je de praktische informatie en uitnodigingen voor de inspiratiesessies ontvangt. Je gegevens gebruiken we niet voor andere doeleinden. 

  Over Zonnehuisgroep Amstelland

  Al meer dan 100 jaar ondersteunt Zonnehuisgroep Amstelland ouderen. Met zorg, activiteiten, behandelingen en een fijne veilige plek als het thuis niet gaat. Met Team Digitale zorg verbeteren we de levenskwaliteit van cliënten en dragen we bij aan het werkplezier van onze professionals door inzet van technologische hulpmiddelen. Wijkverpleging, huisartsen en alle andere zorgprofessionals: wees welkom!