Aanmelden LLO Samen op weg

Fijn dat jij op woensdag 19 april van 9.00 tot 17.00 uur samen met ons op weg gaat! Samen met jou gaan we aan de slag met Leven Lang Ontwikkelen van en binnen Windesheim. Een leven lang ontwikkelen: al jaren staat het thema hoog op de agenda van overheid, arbeidsmarkt en onderwijsinstellingen. Ook bij Windesheim! Als hogeschool doen we al verschillende activiteiten hierin, en zijn we een belangrijke partner voor leren, ontwikkelen en innoveren voor professionals, bedrijven en de samenleving.  Nu is het tijd om als hogeschool een next step te zetten in Leven Lang Ontwikkelen van en binnen Windesheim. Deze next step willen we samen met jou en andere betrokkenen bij Leven Lang Ontwikkelen (verder) vormgeven!

 

Bevestig je aanmelding door je gegevens hieronder in te vullen. Er wordt tijdens de dag gezorgd voor een overwegend vegetarische lunch. Heb je daarnaast nog extra dieetwensen, dan kun je dat ook invullen. Graag sturen we je per post jouw speciale ticket en iets ter inspiratie toe. Wil je dat ontvangen? Vul dan ook je adresgegevens in. Graag tot 19 april!

  Ja, stuur mij wat toe!Nee, stuur mij niets toe

  Voornaam *

  Achternaam *

  Email adres *

  Straat

  Huisnummer

  Postcode

  Plaats

  Eventuele dieetwensen

   

  Goed om te weten: deze gegevens verwerken we alleen om te zorgen dat je de praktische informatie voor de sessie ontvangt.