Training Innovatief Online Projectmanagement

 

Volledig online aan het werk met je team? Dat vraagt om een nieuwe aanpak. Hoe blijf je creatief? Hoe zorg je dat de positieve energie ook via een beeldscherm op iedereen overkomt? Wat doe je, nu je geen gebruik kunt maken van flipovers en post-its?

 

Bij STORMPUNT plakken we óók online nog steeds post-its. Maar dan digitaal. In onze online training ‘Innovatief Online Projectmanagement’ leren we jou hoe je jouw project ook online op de juiste manier aanpakt én hoe je de creatieve energie erin houdt!

 

Dat doen we zo:

  • In drie trainingen van twee uur leer je verschillende online werkvormen kennen, die je direct kunt inzetten in jouw projecten of binnen je team. Denk aan actiemethodieken, evaluaties en teamcoaching, maar ook energizers en opwarmoefeningen. We leren je alle tips en tricks om met deze methoden ook online hetzelfde effect te bereiken.
  • We werken met online whiteboard Miro, een tool die je na afloop van de training zelf kunt inzetten in jouw werk. Van alle werkvormen die we gebruiken ontvang je simpele templates, zodat jij deze direct kunt gebruiken.
  • Tussen de trainingssessies door krijg je korte opdrachten, om direct te oefenen met je nieuwe skills.
  • Natuurlijk krijg je ook facilitatortips voor het begeleiden van online vergaderingen en -sessies.
  • We werken met kleine teams van maximaal acht personen, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

 

INVESTERING

We organiseren de training op open inschrijving. De investering is 249 euro excl. BTW voor drie trainingssessies van ieder twee uur, inclusief alle tussentijdse opdrachten. Ook kun je zowel tijdens als na de training altijd contact met ons opnemen met vragen.

 

We organiseren de training ook op incompanybasis. Neem voor meer informatie contact met ons op, of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

 

AANMELDEN

Ik meld me aan voor de Training Innovatief Online Projectmanagement:

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe data
Ik wil graag meer informatie over een incompany training